Bekijk onze bedrijfsvideo
Deze functies hebben wij in het bedrijf

Algemeen:

Diverse functies op alle niveaus en binnen diverse domeinen, zowel militair als burger.

Specifiek voor Bureau Praktijkleren:

3e en 4e jaar stagiaires op MBO en HBO niveau

Hier kun je ons vinden:

Koninklijke Marine, Rijkszee- en Marinehaven, Den Helder, Nederland

7 werelden van Techniek
Wat hebben wij jou te bieden?
Toelichting wat hebben wij te bieden:

Kom stage lopen bij de Marine en draag overal ter wereld bij aan vrede en veiligheid. De Marine is een grote organisatie waar mannen en vrouwen werken in zeer verschillende beroepen, op uiteenlopende plekken. Dit kan zowel als militair als burgermedewerker. En zowel aan boord als aan wal.

Onze technische professionals zorgen ervoor dat onze pantservoertuigen en vrachtwagens kunnen rijden, onderzeeboten en schepen kunnen varen en dat sensoren en wapens kunnen functioneren. Je begrijp het: zonder techniek geen Defensie! Je krijgt de unieke kans om je vakkennis te verdiepen en de dynamische wereld van Defensie te ervaren!

Ons bedrijf staat open voor:
Wie ben jij?

    Jij bent een betrokken student die doelmatig weet te handelen door zich aan te passen aan de veranderingen in zijn of haar omgeving. Het vergaren, toepassen en ontwikkelen van kennis en vaardigheden is het streven.

    Jij beschikt over een portie doorzettingsvermogen, moet zelfstandig aan de slag kunnen en flexibel zijn.

    Interesse voor techniek en interesse in de wereld van Defensie in het algemeen en de marine in het bijzonder. Van schepen, water, een dynamische omgeving en techniek word jij blij.

Wat kan jij?
Wat kan jij?
Wie ontmoet jij hier?